PCO Sheep Placenta Whitening Mask

PCO Sheep Placenta Whitening Mask

(Koyun Plasentası Maskesi)

PCO, hücre yenilenmesi, Anti-Aging, mimik hareketleri ile oluşan kırışıklıkları azaltmak, cilde nem kazandırmak, toksik maddelerin atılmasını sağlamak (antioksidan etkili), lekeleri açmak, cilde elastikiyet ve dolgunluk kazandırmak, özellikle komedojenik akne varlığında akne aktivitesini azaltmak, cildin vitamin ve mineral ihtiyacını sağlamak amacı ile kullanılan etkili bir tedavi yöntemidir.

Koyun Plasentası Maskesi, hyoluronik asit, kojik asit, kollagen, Vitamin E, Vitamin C, Aloe Vera ve koyun plasentası gibi etkin maddelerden oluşmaktadır. Bu maddeler sayesinde ciltte oluşan kırışıklıklar, sarkmalar ve cilt lekeleri üzerinde etkin bir tedavi sağlamaktadır.

PCO (Koyun Plasentası Maskesi) İçeriği ve Detayları

Hyaluronik Asit: Derinin temel elemanlarından biridir. Deri içinde bol miktarda bulunmaktadır. Suyu çeker ve cildin nemli kalmasına yardımcı olur.

Medikal estetik alanında, daha çok yüzeysel yüz ve boyun çizgilerinin doldurulmasında kullanılmaktadır. Cilt tarafından kolay emilir ve tolore edilir. Hyaluronik Asit sayesinde cilt maksimum seviyede nemlenir ve dış etkenlere karşı korunur.

Kollajen: Vücudumuzda bulunan tüm proteinlerin ¼’ü kollajen’dir. Cildin ve iç organların esnekliğini sağlayan ana yapısal bir proteindir. Kemikler ve dişlerde Kollajen’e eklenen mineral kristalleri ile oluşmuştur.

Kollajen vücudumuzun yapısını oluşturur, yumuşak dokuları destekleyerek cildin sıkılaşmasını sağlar.

Kojik Asit: Pirinçten elde edilen doğal tesirli bir leke açıcıdır. Fazla melanin üretimini geciktirir, melanini parçalayarak pigmentasyon oluşumunu azaltır. Bu sayede var olan lekelerin kaybolmasına yardımcı olur.

Vitamin E: yağda eriyen bir antioksidan olup, hücre zarının bütünlüğünün korunmasında rol oynar. Yaşlanma sürecini geciktirir ve hücre yenilenmesini sağlar.

Vitamin C: Düşük PH’lı, yüksek yoğunluklu, L-askorbik asit formüllü, yaşlanmaya karşı korunmada anahtar vitamindir.

Oldukça kuvvetli suda eriyen bir vitamin olup, kollajen ve elastin yapımında hayati önem taşır. Ayrıca cildin rengini yenileyen, geliştiren pigment problemlerini önleyici özelliğe sahiptir. Zararlı güneş ışınlarının cildimize karşı olan zararını önler.

AloeVera: Dış etkenlerden dolayı cildimizde oluşan hasarların tedavisinde kullanılmaktadır. Yıpranmayı azaltır, cildi gerginleştirir ve elastikiyet kazandırır.

Koyun Plasentası: Yoğun olarak vitamin, protein, yağ ve su içermektedir. Cildin kısa sürede beslenmesi, nemlenmesi ve yenilenmesini sağlar.

Kullanım Alanları Nelerdir?

Uygulama, her yaş gurubundan kişilere, Anti-aging ihtiyacı olan kişilere ve her cilt tipine uygulanmaktadır. Her cilt tipi için uygulama süresi farklılık göstermektedir. Özellikle erken yaşlanan ve hassas ciltlerde kullanılması önerilmektedir.

Ayrıca Kimyasal Peeling ve Lazer Tedavisi alan kişilerde, elastikiyet kaybı olan ciltlerde ve yoğun güneşe maruz kalan ciltlerde uygulanması önerilmektedir.

Nasıl uygulanır?

PCO (Koyun Plasentası Maskesi) uygulamasına başlamadan önce cilt uygun bir temizleyici ile temizlenir. Sonrasında cilt, soğuk su veya buz ile hafif nemlendirilir. Bu işlemden sonra maske cilde yerleştirilir. Kuru ve normal ciltlerde en az 15 dakika, yağlı ciltlerde en az 20 dakika bekletilmelidir. İşlem tamamlandıktan sonra cildin 6 saat kadar yıkanmaması tavsiye edilmektedir.

Koyun Plasentası Maskesi Tedavi Süresi

Tedavinin ilk haftası birer gün ara ile, diğer haftalarda da “haftada 2” kez kullanılır. Bu şekilde ilk kullanım için 5 hafta önerilmektedir.

Devam programı için haftada 1 veya 2 kez kullanılşması önerilmektedir. PCO dört mevsim güvenle kullanılabilir.

Kontraendikasyonlar (Uygulanması Sakıncalı Olan Durumlar):

Özellikle 2. ve 3. derece yanık olan ciltlerde, viral ve bakteriyal cilt enfeksiyonlarında, cilt bütünlüğünün bozulduğu açık cilt yaralarında, dermatoloji uzmanının önermediği kalıtsal hastalıklarda kullanılmamalıdır.

Koyun Plasentası Maskesinin Yan Etkileri Nelerdir?

Bilinen herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır. İçerisindeki maddelere duyarlılığı bilinen kişilerce dikkatli kullanılmalıdır.

Leave A Reply

Your email address will not be published.